کاربرد سافت استارتر زیمنس
کاربرد سافت استارتر زیمنس
سافت استارتر چیست و کاربرد سافت استارتر
کسانی که با زبان انگلیسی آشنایی دارند از اسم این محصول مشخص هست که سافت استارتر soft starterبه معنی چیزی هست که استارت را نرم و ارام انجام میدهد و سافت استارت start soft به معنی راه اندازی نرم هست،
از این رو ما با وصل کردن این دستگاه به الکتروموتور می توانیم الکتروموتور را به صورت نرم و آرام راه اندازی بکنیم.
همانگونه که می دانید الکتروموتور دراندازه های بزرگتر را نمی توان به صورت مستقیم راه اندازی کردبرای اینکه با جریان راه اندازی ۴ الی ۱۰ برابر جریان نامی مواجه خواهیم شد پس می توانیم از
روش هایی مثل ستاره مثلث ، سافت استارتر و درایو صنعتی اینورتراستفاده کنیم.
مزایای استفاده از سافت استارتر و کاربرد های آن
سافت استارتر مزایای بسیار زیادی دارد و از نصب تا کار های کارخانه ای را شامل می شود.
نمونه هایی از مزایا و کاربردهای سافت استارتر را بشناسید:
- ذخیره انرژی
- نصب سریع و ساده با اندازه کوچک
- کاستی سایش مکانیکی تجهیزات
- کاستی جریان راه اندازی روی موتور و شبکه
- ویژگی های فنی سافت استارتر زیمنس چیست؟
- مراقبت در برابر اضافه بار بر روی موتور
- مراقبت موتور ترمیستوری )مقاومت حرارتی(
- کلید ریست خارجی برای بازنشانی تنظیمات اولیه تنظیم دستی و اتوماتیک
- تیغه های رله NO وCO برای سوئیچینگ
- سیستم استارت و استاپ نرم و ارام برای موتور های غیر سنکرون
- توان عملیاتی 45 کیلو وات و سه فاز
- توانایی سافت استاپ همراه با سافت استارت
- مد بای پسmode Bypass
- نیز سیستم یکپارچه اتصال در تیغه های کمکی
- توانایی تنظیم از 40 تا 100 درصد ولتاژ اعمالی به موتور
- توانایی پایین در راه اندازی و استفاده از اتصاالت یکپارچه و مدار مجتمع واستفاده از مدار تریستوری
- برجستگی مخصوص ریل DIN وابعاد مناسب و کوچک
- توانایی محدود سازی جریان
- نشانگرهای وضعیت از نوع
- استفاده از راه اندازی نرم چه مزایایی دارد
- کاستی هزینههای تعمیر و نگهداری
- راهاندازی ضربه ای و کاربردهای تحت بار سنگین
- کاستی تنش روی کوپلینگها و سایر تجهیزات انتقال انرژی
- حذف کردن پیکهای جریان و گشتاور و کاهش تنش الکتریکی و کاهش تنش مکانیکی بر اجزای دوار
- برنامه ریزی و نگهداری ساده
- بازدید هارمونی جریان با کنترل هر فاز در زمان راهاندازی
- اتصال موتور با ۳ سیم و کنترل در خطوط تغذیه الکتروموتور
- کاستی جریان هجومی اولیه که گشتاور زیادی را در لحظه به الکتروموتور وارد میکند.
- اندازه کابلها و سیمهای اتصال به شبکه به دلیل کاستی جریان عبوری کمتر خواهد شد.
- روشن و خاموش شدن الکتروموتور بدون صرفه
- پیشگیری از افت ولتاژ
- شتاب دهی و کاستی شتاب به صورت نرم و بدون پله موتور
- تکثیربهره وری سیستم
- تکثیرعمر مفید موتور و پمپ
- بهترین برندهای سازنده سافت استارتر
کار خانه زیمنس یکی از معتبر ترین و بزرگترین کارخانه در زمینه تولید انواع متنوع سافت استارتر ها می باشد این برند با سابقه ای بسیار زیاد در زمینه تولید انواع زیادی از تجهیزات برقی و الکتریکی و
صنعتی امروز در دنیا سرامد بوده و توانسته است مشتریان بسیار زیادی را در سراسر دنیا جذب کند .
از سمت دیگری نیز شما باید برای خرید سافت استارتر زیمنس از نمایندگی زیمنس در ایران استفاده کنید که پیشرو صنعت نوین با سابقه ای بسیار زیادی در این زمینه می تواند بهترین گزینه برای شما جهت
خرید انواع متنوع لوازم و تجهیزات اتوماسیون صنعتی زیمنس باشد.
تفاوت سافت استارت دیجیتال و آنالوگ
سافت استارت های دیجیتال روی سه فاز کنترل دارند در صورتی که در سافت های آنالوگ ولتاژ در دو فاز ولتاژ بازدید می شود تا به صورت آرام توان را به موتوراجراکنند .سافت های دیجیتال توابع گوناگون برای محفاظت وسالمت کارکرد سافت و هم چنین پارامترهای متنوعی دارند.
اما در سافت های انالوگ با نهایتا 2-3 پتانسیومتر تنظیمات زمان راه اندازی و ولتاژ اولیه و درصد محفاظت تنظیم می شود.
سافت های دیجیتال صفحه نمایشگری برای معین کردن وضعیت و پارامترهای سافت دارد در صورتی در سافت های آنالوگ صرفا چراغ های LED وضعیت سافت را معین می کنند.
نحوه نصب سافت استارتر
طریقه نصب سافت استارتر با اینورتر مختلف است. سافت استارتردارای سه عدد ورودی و سه عدد خروجی میباشد. همینطوردر سافت استارتر برای روشن کردن از کنتاکتور سیمبندی توانایی و فرمان استفاده میشود.
برای روشن کردن سافت استارتر به یک جریان برق جدا نیاز است. در سافت استارتر از کنتاکتور استفاده میشود تا قبل از روشنشدن، برق به الکتروموتور متصل نشود. در ادامه با تنظیم سافت استارتر ازراه صفحه نمایش یا پتانسیومتر، برای راهاندازی نرم الکتروموتورها عمل میکنند.
تنظیم پارامترها در سافت استارترها نیاز به مهارت و تجربه بسیار زیادی دارد. با توجه به نوع الکتروموتور نحوه روشن کردن سافت استارتر باید تنظیم شود.
انواع مدل های سافت استارتر زیمنس
سافت استارتر ها به طور کلی به سه دسته تقسیم میشود که عبارت اند از:
سافت استارتر زیمنس پیشرفته با کارایی بسیار باالStarter Soft Performance-High دارای سافت استارتر زیمنس ۳ RW55و ۳ F-RW55از توان ۵٫۵ الی ۱۲۰۰ کیلووات میباشد.
سافت استارتر زیمنس با نتیجه متوسط با کاربری عمومی Soft Performance General Starter
این مدل سافت استارتر زیمنس دارای سافت استارتر زیمنس ۳ RW52از توان ۵٫۵ الی ۵۶۰ کیلووات میباشد.
سافت استارتر زیمنس با عملکرد پایه(Starter Soft Performance Basic(
این مدل سافت استارتر زیمنس دارای سافت های ۳ RW30و ۳ RW40میباشد. سافت استارتر زیمنس ۳ RW30کم هزینهترین سافت استارتر زیمنس تا توان ۵۵ کیلووات و سافت ۳ RW40تا توان ۲۵۰ کیلووات و سافت استارتر زیمنس ۳ RW50از توان ۱٫۵ الی ۳۱۵ کیلووات قابل استفاده هستند.
به چه صورت سافت استارتر مناسب انتخاب کنیم
کامالً نکته مهم در جواب به این سؤال این است که، ما باید شناخت درستی از سیستم، موتور، شبکه قدرت و درباب بار مورد نظر پیدا کنیم. هرچه بتوانیم دقیقتر این موارد را شناسایی کنیم، انجام یک انتخاب درست و دقیق به شکلی که بهترین عملکرد را با کمترین هزینه برآورده کنیم،
آسان تر خواهد شد؛ اما شرایط همیشه به این صورت نیست! گاهی نیاز است شناختی کلی نسبت به سیستم داشته باشید و
کمی هم هوش مهندسی را چاشنی کار کنید تا بتوانید با چند نزدیک کردن دقیق، به بهترین راهحل برسید.
- خروجی های دستگاه سافت استارتر
- خروجی آنالوگ
- خروجی آنالوگ برای برنامه ریزی
- دارای خروجی های دیجیتال قابل برنامه ریزی
- خروجی به موتور
- در راه اندازی سافت استارت، موتور فقط از روند یک کابل 3 رشته و به صورت سربندی مثلث (Δ(به سافت استارتر متصل می شود و بنابراین صرفه قابل مالحظه ای در هزینه کابل صورت می پذیرد.
- Runسیگنال
- ورودی های سافت استارتر
- تغذیه مدارات منطقی
- تاکومتر فیدبک گشتاور
- دارای سه فاز اصلی و زمین
- تغذیه برد کنترل
- دارای ورودی دما
خطا های معمول در سافت استارتر
امکان دارد که سافت استارتر به دالیل گوناگونی مبتال به مشکل یا خطا شود که با شناسایی علت آن می توانیم ازبروز مشکالت جلوگیری کنیم در ادامه خطاهای معمول سافت استارتر را مورد بررسی قرارمی دهیم:
1 )افت بار الکتریکی :اگر که بار الکتریکی موتور کاسته شود جریان الکتریکی که از شبکه تغذیه تامین می کند نیز کم می شود که این مورد خصوصا در سافت استارتر هایی که به پمپ یا فن متصل
هستند سبب بروز مشکالتی می شود و به هیچ عنوان نباید از سافت استارتر در حالت افت بار الکتریکی در این دستگاه ها استفاده کرد.
2 )باال رفتن درجه حرارت هیت سینک :این حدس وجود دارد که درجه حرارت هیت سینک سافت استارتر بیشتر از حد ممکن افزایش یابد که این مورد احتمال پیدایش مشکل در سافت استارتر را زیاد میکند.
3 )مشکالت تریستور یاSCR : در صورت پیدایش مشکل در تریستور ها یا خرابی آن ها، سافت استارتر دچار مشکل می شود و بهتر است این قطعات در سریع ترین زمان تعمیر یا تعویض گردند.
4 )نامتعادلی جریان الکتریکی :در سافت استارتر این حدس وجود دارد که تعادل جریان الکتریکی از بین برود، از جمله مواردی که باعث به نامتعادلی جریان الکتریکی در سافت استارتر می شود،
می توان به طریقه نصب نادرست سافت استارتر، خطا های شبکه و مشکالت محیط یا خرابی موتور اشاره نمود.
5 )تغییر توالی فاز :اگر توالی فاز در تغذیه موتور تحول پیدا کند، جهت گردش موتور نیز تغییر پیدا می کند و این مورد باعث به وجود امدن بروز مشکالتی در سافت استارتر خواهد شد.
6 )کم شدن ولتاژ :این اشتباه زمانی اتفاق می افتد که ولتاژ از مقدار معین کمتر شود و بهتر است تا ولتاژ الکتریکی کنترل شده در اختیار سافت استارتر قرار بگیرد.
7 )زمان طوالنی راه اندازی موتور :با توجه به این مورد که هر موتور در طی یک زمان معینی به سرعت اسمی خود می رسد، بعضی اوقات این احتمال وجود دارد که سافت استارتر نتواند موتور را در بازه زمانی حساب شده به سرعت اسمی برساند و این زمان طوالنی تر از حد معمول شود که این مورد یکی از خطا های راه اندازی موتور به وسیله سافت استارتر می باشد.
8 )باال رفتن بار الکتریکی موتور :اگر جریان الکتریکی موتور از جریان اسمی آن جلو تررود، سافت استارتر دچار خطا می شود که این مورد یکی رایج ترین خطا ها در سافت استارتر می باشد.
9 )قطع شدن فاز ورودی : در صورتی که هر یک از فاز های ورودی پیش از استارت قطع شود، سافت استارتر عموما آن را می شناسد و این خطا بیشتر در هنگام راه اندازی و استارت موتور رخ میدهد.
10 )باال رفتن جریان لحظه ای :یکموضوع بسیار مهم که باید به آن توجه کرد آن است که جریان لحظه ای در سافت استارتر نباید از حد ممکن بیشتر شود و الزم است تا مقدار جریان الکتریکی لحظه ای و بار الکتریکی کنترل شود تا آسیبی به دستگاه نرسد.
11 )متصل نبودن سافت استارتر با موتور :یکی از دالیلی که باعث بروز خطا در سافت استارتر می شود عدم اتصال موتور به آن است که نیازاست تا قبل از استارت بازرسی شده و از بروز خطا در هنگام راه اندازی نرم موتور جلو گیری شود.
12 )خطای فرکانس :اگر فرکانس تغذیه سافت استارتر از بازه تعیین شده برای آن کمتر یا بیشتر شود، سافت استارتر دچار مشکل می شود.
سخن آخر
بنابراین زمانی که یک برنامه صنعتی دارای بار اینرسی زیاداست که به جریان زیادی نیاز دارد، یک سافت استارتر گزینه بسیار عالی برای کنترل سیستم است.
این چنین در مورد سیم کشی و اداره سافت استارتر و این چنین اجزای داخلی و طریقه کنترل ولتاژ موتور توسط Triacs بر اساس زمان رمپ صحبت کردیم.ما با اثرات نامطلوب مکانیکی و الکتریکی نتیجه گرفتیم که با استفاده از سافت استارتر می شود از آنها جلوگیری کرد.
سافت استارتر زیمنس نیز از خانواده تجهیزات SIRUS جانشین مناسب برای راه اندازی مستقیم یا ستاره مثلث الکتروموتورهای سه فاز می باشد.
در این وبالگ پیشرو صنعت نوین سعی کرد همه موارد را درباره این که سافت استارتر چیست و چه عملکردی دارد را برای شما بگوییم و شما را از قابلیت و امکانات این نوع قطعه با خبر کنیم.
کاربرد سافت استارتر زیمنس
کاربرد سافت استارتر زیمنس
سافت استارتر چیست و کاربرد سافت استارتر
کسانی که با زبان انگلیسی آشنایی دارند از اسم این محصول مشخص هست که سافت استارتر soft starterبه معنی چیزی هست که استارت را نرم و ارام انجام میدهد و سافت استارت start soft به معنی راه اندازی نرم هست،
از این رو ما با وصل کردن این دستگاه به الکتروموتور می توانیم الکتروموتور را به صورت نرم و آرام راه اندازی بکنیم.
همانگونه که می دانید الکتروموتور دراندازه های بزرگتر را نمی توان به صورت مستقیم راه اندازی کردبرای اینکه با جریان راه اندازی ۴ الی ۱۰ برابر جریان نامی مواجه خواهیم شد پس می توانیم از
روش هایی مثل ستاره مثلث ، سافت استارتر و درایو صنعتی اینورتراستفاده کنیم.
مزایای استفاده از سافت استارتر و کاربرد های آن
سافت استارتر مزایای بسیار زیادی دارد و از نصب تا کار های کارخانه ای را شامل می شود.
نمونه هایی از مزایا و کاربردهای سافت استارتر را بشناسید:
- ذخیره انرژی
- نصب سریع و ساده با اندازه کوچک
- کاستی سایش مکانیکی تجهیزات
- کاستی جریان راه اندازی روی موتور و شبکه
- ویژگی های فنی سافت استارتر زیمنس چیست؟
- مراقبت در برابر اضافه بار بر روی موتور
- مراقبت موتور ترمیستوری )مقاومت حرارتی(
- کلید ریست خارجی برای بازنشانی تنظیمات اولیه تنظیم دستی و اتوماتیک
- تیغه های رله NO وCO برای سوئیچینگ
- سیستم استارت و استاپ نرم و ارام برای موتور های غیر سنکرون
- توان عملیاتی 45 کیلو وات و سه فاز
- توانایی سافت استاپ همراه با سافت استارت
- مد بای پسmode Bypass
- نیز سیستم یکپارچه اتصال در تیغه های کمکی
- توانایی تنظیم از 40 تا 100 درصد ولتاژ اعمالی به موتور
- توانایی پایین در راه اندازی و استفاده از اتصاالت یکپارچه و مدار مجتمع واستفاده از مدار تریستوری
- برجستگی مخصوص ریل DIN وابعاد مناسب و کوچک
- توانایی محدود سازی جریان
- نشانگرهای وضعیت از نوع
- استفاده از راه اندازی نرم چه مزایایی دارد
- کاستی هزینههای تعمیر و نگهداری
- راهاندازی ضربه ای و کاربردهای تحت بار سنگین
- کاستی تنش روی کوپلینگها و سایر تجهیزات انتقال انرژی
- حذف کردن پیکهای جریان و گشتاور و کاهش تنش الکتریکی و کاهش تنش مکانیکی بر اجزای دوار
- برنامه ریزی و نگهداری ساده
- بازدید هارمونی جریان با کنترل هر فاز در زمان راهاندازی
- اتصال موتور با ۳ سیم و کنترل در خطوط تغذیه الکتروموتور
- کاستی جریان هجومی اولیه که گشتاور زیادی را در لحظه به الکتروموتور وارد میکند.
- اندازه کابلها و سیمهای اتصال به شبکه به دلیل کاستی جریان عبوری کمتر خواهد شد.
- روشن و خاموش شدن الکتروموتور بدون صرفه
- پیشگیری از افت ولتاژ
- شتاب دهی و کاستی شتاب به صورت نرم و بدون پله موتور
- تکثیربهره وری سیستم
- تکثیرعمر مفید موتور و پمپ
- بهترین برندهای سازنده سافت استارتر
کار خانه زیمنس یکی از معتبر ترین و بزرگترین کارخانه در زمینه تولید انواع متنوع سافت استارتر ها می باشد این برند با سابقه ای بسیار زیاد در زمینه تولید انواع زیادی از تجهیزات برقی و الکتریکی و
صنعتی امروز در دنیا سرامد بوده و توانسته است مشتریان بسیار زیادی را در سراسر دنیا جذب کند .
از سمت دیگری نیز شما باید برای خرید سافت استارتر زیمنس از نمایندگی زیمنس در ایران استفاده کنید که پیشرو صنعت نوین با سابقه ای بسیار زیادی در این زمینه می تواند بهترین گزینه برای شما جهت
خرید انواع متنوع لوازم و تجهیزات اتوماسیون صنعتی زیمنس باشد.
تفاوت سافت استارت دیجیتال و آنالوگ
سافت استارت های دیجیتال روی سه فاز کنترل دارند در صورتی که در سافت های آنالوگ ولتاژ در دو فاز ولتاژ بازدید می شود تا به صورت آرام توان را به موتوراجراکنند .سافت های دیجیتال توابع گوناگون برای محفاظت وسالمت کارکرد سافت و هم چنین پارامترهای متنوعی دارند.
اما در سافت های انالوگ با نهایتا 2-3 پتانسیومتر تنظیمات زمان راه اندازی و ولتاژ اولیه و درصد محفاظت تنظیم می شود.
سافت های دیجیتال صفحه نمایشگری برای معین کردن وضعیت و پارامترهای سافت دارد در صورتی در سافت های آنالوگ صرفا چراغ های LED وضعیت سافت را معین می کنند.
نحوه نصب سافت استارتر
طریقه نصب سافت استارتر با اینورتر مختلف است. سافت استارتردارای سه عدد ورودی و سه عدد خروجی میباشد. همینطوردر سافت استارتر برای روشن کردن از کنتاکتور سیمبندی توانایی و فرمان استفاده میشود.
برای روشن کردن سافت استارتر به یک جریان برق جدا نیاز است. در سافت استارتر از کنتاکتور استفاده میشود تا قبل از روشنشدن، برق به الکتروموتور متصل نشود. در ادامه با تنظیم سافت استارتر ازراه صفحه نمایش یا پتانسیومتر، برای راهاندازی نرم الکتروموتورها عمل میکنند.
تنظیم پارامترها در سافت استارترها نیاز به مهارت و تجربه بسیار زیادی دارد. با توجه به نوع الکتروموتور نحوه روشن کردن سافت استارتر باید تنظیم شود.
انواع مدل های سافت استارتر زیمنس
سافت استارتر ها به طور کلی به سه دسته تقسیم میشود که عبارت اند از:
سافت استارتر زیمنس پیشرفته با کارایی بسیار باالStarter Soft Performance-High دارای سافت استارتر زیمنس ۳ RW55و ۳ F-RW55از توان ۵٫۵ الی ۱۲۰۰ کیلووات میباشد.
سافت استارتر زیمنس با نتیجه متوسط با کاربری عمومی Soft Performance General Starter
این مدل سافت استارتر زیمنس دارای سافت استارتر زیمنس ۳ RW52از توان ۵٫۵ الی ۵۶۰ کیلووات میباشد.
سافت استارتر زیمنس با عملکرد پایه(Starter Soft Performance Basic(
این مدل سافت استارتر زیمنس دارای سافت های ۳ RW30و ۳ RW40میباشد. سافت استارتر زیمنس ۳ RW30کم هزینهترین سافت استارتر زیمنس تا توان ۵۵ کیلووات و سافت ۳ RW40تا توان ۲۵۰ کیلووات و سافت استارتر زیمنس ۳ RW50از توان ۱٫۵ الی ۳۱۵ کیلووات قابل استفاده هستند.
به چه صورت سافت استارتر مناسب انتخاب کنیم
کامالً نکته مهم در جواب به این سؤال این است که، ما باید شناخت درستی از سیستم، موتور، شبکه قدرت و درباب بار مورد نظر پیدا کنیم. هرچه بتوانیم دقیقتر این موارد را شناسایی کنیم، انجام یک انتخاب درست و دقیق به شکلی که بهترین عملکرد را با کمترین هزینه برآورده کنیم،
آسان تر خواهد شد؛ اما شرایط همیشه به این صورت نیست! گاهی نیاز است شناختی کلی نسبت به سیستم داشته باشید و
کمی هم هوش مهندسی را چاشنی کار کنید تا بتوانید با چند نزدیک کردن دقیق، به بهترین راهحل برسید.
- خروجی های دستگاه سافت استارتر
- خروجی آنالوگ
- خروجی آنالوگ برای برنامه ریزی
- دارای خروجی های دیجیتال قابل برنامه ریزی
- خروجی به موتور
- در راه اندازی سافت استارت، موتور فقط از روند یک کابل 3 رشته و به صورت سربندی مثلث (Δ(به سافت استارتر متصل می شود و بنابراین صرفه قابل مالحظه ای در هزینه کابل صورت می پذیرد.
- Runسیگنال
- ورودی های سافت استارتر
- تغذیه مدارات منطقی
- تاکومتر فیدبک گشتاور
- دارای سه فاز اصلی و زمین
- تغذیه برد کنترل
- دارای ورودی دما
خطا های معمول در سافت استارتر
امکان دارد که سافت استارتر به دالیل گوناگونی مبتال به مشکل یا خطا شود که با شناسایی علت آن می توانیم ازبروز مشکالت جلوگیری کنیم در ادامه خطاهای معمول سافت استارتر را مورد بررسی قرارمی دهیم:
1 )افت بار الکتریکی :اگر که بار الکتریکی موتور کاسته شود جریان الکتریکی که از شبکه تغذیه تامین می کند نیز کم می شود که این مورد خصوصا در سافت استارتر هایی که به پمپ یا فن متصل
هستند سبب بروز مشکالتی می شود و به هیچ عنوان نباید از سافت استارتر در حالت افت بار الکتریکی در این دستگاه ها استفاده کرد.
2 )باال رفتن درجه حرارت هیت سینک :این حدس وجود دارد که درجه حرارت هیت سینک سافت استارتر بیشتر از حد ممکن افزایش یابد که این مورد احتمال پیدایش مشکل در سافت استارتر را زیاد میکند.
3 )مشکالت تریستور یاSCR : در صورت پیدایش مشکل در تریستور ها یا خرابی آن ها، سافت استارتر دچار مشکل می شود و بهتر است این قطعات در سریع ترین زمان تعمیر یا تعویض گردند.
4 )نامتعادلی جریان الکتریکی :در سافت استارتر این حدس وجود دارد که تعادل جریان الکتریکی از بین برود، از جمله مواردی که باعث به نامتعادلی جریان الکتریکی در سافت استارتر می شود، می توان به طریقه نصب نادرست سافت استارتر، خطا های شبکه و مشکالت محیط یا خرابی موتور اشاره نمود.
5 )تغییر توالی فاز :اگر توالی فاز در تغذیه موتور تحول پیدا کند، جهت گردش موتور نیز تغییر پیدا می کند و این مورد باعث به وجود امدن بروز مشکالتی در سافت استارتر خواهد شد.
6 )کم شدن ولتاژ :این اشتباه زمانی اتفاق می افتد که ولتاژ از مقدار معین کمتر شود و بهتر است تا ولتاژ الکتریکی کنترل شده در اختیار سافت استارتر قرار بگیرد.
7 )زمان طوالنی راه اندازی موتور :با توجه به این مورد که هر موتور در طی یک زمان معینی به سرعت اسمی خود می رسد، بعضی اوقات این احتمال وجود دارد که سافت استارتر نتواند موتور را در بازه زمانی حساب شده به سرعت اسمی برساند و این زمان طوالنی تر از حد معمول شود که این مورد یکی از خطا های راه اندازی موتور به وسیله سافت استارتر می باشد.
8 )باال رفتن بار الکتریکی موتور :اگر جریان الکتریکی موتور از جریان اسمی آن جلو تررود، سافت استارتر دچار خطا می شود که این مورد یکی رایج ترین خطا ها در سافت استارتر می باشد.
9 )قطع شدن فاز ورودی : در صورتی که هر یک از فاز های ورودی پیش از استارت قطع شود، سافت استارتر عموما آن را می شناسد و این خطا بیشتر در هنگام راه اندازی و استارت موتور رخ میدهد.
10 )باال رفتن جریان لحظه ای :یکموضوع بسیار مهم که باید به آن توجه کرد آن است که جریان لحظه ای در سافت استارتر نباید از حد ممکن بیشتر شود و الزم است تا مقدار جریان الکتریکی لحظه ای و بار الکتریکی کنترل شود تا آسیبی به دستگاه نرسد.
11 )متصل نبودن سافت استارتر با موتور :یکی از دالیلی که باعث بروز خطا در سافت استارتر می شود عدم اتصال موتور به آن است که نیازاست تا قبل از استارت بازرسی شده و از بروز خطا در هنگام راه اندازی نرم موتور جلو گیری شود.
12 )خطای فرکانس :اگر فرکانس تغذیه سافت استارتر از بازه تعیین شده برای آن کمتر یا بیشتر شود، سافت استارتر دچار مشکل می شود.
سخن آخر
بنابراین زمانی که یک برنامه صنعتی دارای بار اینرسی زیاداست که به جریان زیادی نیاز دارد، یک سافت استارتر گزینه بسیار عالی برای کنترل سیستم است.
این چنین در مورد سیم کشی و اداره سافت استارتر و این چنین اجزای داخلی و طریقه کنترل ولتاژ موتور توسط Triacs بر اساس زمان رمپ صحبت کردیم.ما با اثرات نامطلوب مکانیکی و الکتریکی نتیجه گرفتیم که با استفاده از سافت استارتر می شود از آنها جلوگیری کرد.
سافت استارتر زیمنس نیز از خانواده تجهیزات SIRUS جانشین مناسب برای راه اندازی مستقیم یا ستاره مثلث الکتروموتورهای سه فاز می باشد.
در این وبالگ پیشرو صنعت نوین سعی کرد همه موارد را درباره این که سافت استارتر چیست و چه عملکردی دارد را برای شما بگوییم و شما را از قابلیت و امکانات این نوع قطعه با خبر کنیم.